Irina: beauty and fashion, hair and make-up blog

« Back to Home

Subtropisch zwembad, kinderen zijn er dol op

Gepost op

Als het vakantie is, wilt u wellicht met uw gezin op vakantie. U kunt er voor kiezen om ver te reizen, zodat u in een warm land verzekerd bent van goed weer, zodat jullie heerlijk kunnen zwemmen. U kunt er ook voor kiezen om in Nederland op vakantie te gaan. U bent dan echter niet zeker van goed weer. Als u graag zwemt, kunt u kiezen voor een vakantiepark met een subtropisch zwembad, zoals Bad Hesselingen. U waant zich dan in een ver, warm land en kunt heerlijk zwemmen.

Wat is een subtropisch zwembad?

Een subtropisch zwembad is heerlijk warm als u binnenkomt. U voelt dit gelijk. Deze zwembaden zijn erg mooi aangekleed. Overal waar u kijkt, ziet u mooie bomen en struiken. Het is een waar paradijs om te zien. In dit zwembad is een gewoon zwembad aanwezig, maar dat is niet alles. Het gewone zwembad gaat vaak elk half uur golven. De bel gaat en daarna beginnen de golven. Uw kind zal dit geweldig vinden. Als hij of zij wat kleiner is, kunt u uw kindje in een zwemband zetten en op deze manier kan hij of zij heerlijk op de golven varen. Uiteraard moet u wel in de buurt van uw kindje blijven. Veel subtropische zwembaden hebben ook een stroomversnelling of een wildwaterbaan. Dit is een feest voor kinderen. Ze krijgen hier geen genoeg van. Uiteraard mogen bubbelbaden en glijbanen ook niet ontbreken in dit paradijs. Vaak is er ook een zonnebank aanwezig. Hier kan je aan je kleurtje werken. Je hoeft hiervoor dus niet een eind te reizen naar het verre, warme buitenland.

Een subtropisch zwembad is een zwembad voor jong en oud. Iedereen kan zich hier uren vermaken. Als de kinderen wat groter zijn, gaan zij lekker zwemmen en kunt u onder de zonnebank gaan liggen of lekker van de aangename temperatuur genieten terwijl u ontspannen in uw boek leest. Als de kinderen wat kleiner zijn, kunnen zij zich heel lang vermaken in het kinderbadje wat vol met glijbaantjes en andere speeltoestellen staat. Kortom: er is voor iedereen genoeg te doen!

Dagje of vakantie?

Een subtropisch zwembad is erg leuk tijdens uw vakantie, maar ook als u zo maar een dagje wilt gaan zwemmen is dat een aanrader. Uw kinderen zullen zich hier veel langer vermaken dan in een standaard zwembad. U heeft dan geen kind aan hen. Op deze manier is het dus echt een relaxdagje voor iedereen. Voor de subtropische temperaturen hoeft u dus niet lang te reizen, het is dichterbij dan u denkt! Veel plezier met elkaar, het wordt vast en zeker een dag of vakantie om nooit meer te vergeten! Uw kinderen zullen het hier nog vaak over hebben en nog veel vaker naar dit paradijs toe willen!


Delen